00355699308372
Projekti mbi Universin
Fëmijët e moshës 5-10 vjec, pjesë e projekteve STEM
Konferenca IV Shkencore
Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë Konferencë, me punimet tuaja
Trajnime dhe projekte
Mundësi të mira për mësues e nxënës
HP AFTER SCHOOL
After School me mundësi të shkëlqyera për fëmijët tuaj

Cfarë ofrojmë ne...

Zhvillim profesional dhe cilësor

KONFERERENCA E IV SHKENCORE

Në 24 Nëntor do të mbahet Konferenca IV mbi Edukimin. Ftojmë mësues të marrin pjesë me punimet e tyre apo projekte ose si pjesëmarrës.

Për rezervime ju lutem na kontaktoni në 069 930 8372


Në datën 29 Shtator 2018 u mbajt Konferenca e III-të Shkencore. Në këtë Konferencë u realizua edhe workshop mbi promovimin e "Science on Stage Albania", ku mësuesit morën pjesë me posterat e tyre të punuar në një projekt.

Konferenca IV Shkencore

Trainimi i mësuesve "Menaxhimi dhe realizimi i një projekti"

Morën pjese mësues të fushave të ndryshme për të punuar me projektet si dhe për të punuar në grup mbi një projekt. Në një pjesëmarrje aktive, mësuesit arritën të finalizonin me sukses punimet e tyre duke arritur në disa konkluzione brenda cdo grupi.

Ky grup u trainua gjithashtu edhe për realizimin konkret të një eventi në kuadër të CodeWeek. 

Trainimi "Menaxhimi i projekteve dhe CodeWeek"

 

Projekt mbi Universin

Më 13 Tetor 2018 u realizua aktiviteti I parë mbi Astronominë, një shkencë e cila është sa magjepëse aq edhe misterioze. Nën drejtimin e koordinatores së projektit znj. Dentila Garipi, si dhe në një bashkpunim të ngushtë me MIEExpert znj. Almida Cercizaj dhe Suela Uruci, ky projekt pati një impakt pozitiv. Nxënësit, shprehvn interesimin e tyre për tu përfshirë në aktivitete të cilat sillnin informacione të dobishme nga kjo shkencë.

Flip Box

I am Awesome!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Yes Really

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book Lorem Ipsum.

Read More

Yes Ready

Dummy text of the printing lorem Ipsum is simply

Yo Yo Yo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book Lorem Ipsum.

Read Now

Perfect Click

Simply ipsum is dummy text of the printing lorem

Really Perfect

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book Lorem Ipsum.

Read More

Be Perfect

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing

Be Stylish

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book Lorem Ipsum.

Read More